Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:منابع دیپلماتیک روسی بر این مساله تاکید می کنند که مسکو قصد توسعه حضور خود در خاورمیانه را دارد و در این مسیر از سیاستهای کورکورانه آمریکا در منطقه بهره می برد.
به گزارش خرداد به نقل از انتخاب، این منابع فاش کردند که پوتین به طور کامل طی سفر خود در منطقه از خشم ایجاد شده در جهان عرب، علیه تصمیم ترامپ در مورد قدس، استفاده می کند تا خود را بعنوان یک رهبر بین المللی آگاه از مسائل منطقه مطرح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفر پوتین به قاهره از روابط سنتی فراتر رفته و به سمت همکاری نظامی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی گسترده بین مصر و روسیه پیش می رود تا رابطه تاریخی سرد بین این دو کشور تغییر کند.
به عقیده منابع، دولتهای خلیج فارس با دیده رضایت به سیاست هوشمندانه و حساب شده پوتین در مورد مسائل منطقه می نگرند و این دولتها بویژه عربستان سعودی تمایل شدیدی به بهبود روابط استراتژیک با مسکو دارند، تا از کاهش روابط با ایالات متحده متاثر نشوند.
مراجع دیپلماتیک غربی، هدف پوتین از سرکشی از پایگاه نظامی حمیمیم در سوریه، پیش از سفر به قاهره را ارسال پیامها و اشاراتی به تمام جهان و بخصوص کشورهای ذینفع در مورد سوریه، می دانند، پیامهایی مبنی بر اینکه مسکو کاملا بر آنچه در سوریه بوقوع می پیوندد حاکمیت دارد و نقشی محوری را در آن ایفا می کند.
پوتین در روز دوشنبه دستور خروج نیروهای روسیه از سوریه را داده و اعلام کرد مسکو و دمشق مأموریت خود در نابودی داعش را انجام داده اند.
 تحلیلگران مسائل سوریه دیدار غیر منتظره پوتین از پایگاه حمیمیم و دیدار با اسد را نشان دهنده میزان توجه شخصی رئیس جمهور روسیه به سرنوشت اسد می دانند. به گزارش خبرگزاریهای سوریه، پوتین در این دیدار از همکاری مشترک با ایران و ترکیه برای آغاز عملیات صلح در سوریه خبر داده است.
منابع مطلع مصری نقل می کنند که دینامیک فعال دیپلماسی مصری، جایگاه واقعی مصر در جهان عرب را به آن باز می گرداند و این مساله برای رئیس جمهور روسیه فضای وسیعی را برای سیطره بر مسائل عربی، افریقایی و منطقه ای فراهم می کند که از پرونده سوریه نیز فراتر می رود.
این منابع، مذاکرات صورت گرفته بین دو دولت در مورد امکان استفاده متبادل از پایگاههای نظامی یکدیگر، را نه تنها تحولی گسترده برای روسیه، بلکه یک انتقال استراتژیک منحصر به فرد برای مصر می دانند که بوسیله آن می تواند گزینه های خود در شرق جهان را توسعه بخشد.
خود آمریکایی ها به این امر معترفند که پوتین در خاورمیانه نقشی مطلوب را ایفا می کند، در حالی که آمریکا ابزارهای نفوذ خود در این منطقه را از دست داده است. مسکو در آستانه و سوچی برای مرتب کردن اوضاع سوریه، فعالتر از واشنگتن است؛ همچنانکه راجر بویز، تحلیلگر انگلیسی معتقد است بازی پوتین در خاورمیانه، ایالات متحده را فریب داده است.
منابع آمریکایی به این مساله اذعان می کنند که پایتخت های عربی می توانند بر توانایی که مسکو برای رایزنی با ایران در اختیار دارد، تکیه کنند، در شرایطی که سیاست اعلام شده ترامپ، مورد حمایت اروپایی قرار نگرفت. برچسب ها: ترامپ ، پوتین ، مسکو

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۸۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰

امتداد - نرخ دلار تلگرامی که از اواخر فروردین‌ماه روند نزولی به خود گرفته، حالا در کف کانال ۶۰ و در آستانه نفوذ به دامنه ۵۰ قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، نرخ دلار غیررسمی کانال‌های تلگرامی که از ابتدای امسال روند صعودی داشت و اواسط فروردین‌ماه به مرز ۷۰ هزار تومان هم رسیده بود، در روندی کاملاً نزولی هم اینک در حال مبارزه برای حفظ کانال ۶۰ هزار تومان و جلوگیری از سقوط به دامنه ۵۰ هزار تومان است.

کانال‌های تلگرامی که معمولاً وظیفه نرخ‌سازی را بر عهده دارند و معمولاً نرخ هر روز را بالاتر از قیمت کف بازار اعلام می‌کنند، از صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ قیمت‌ها را به نیمه پایین کانال قیمتی ۶۰ هزار تومان کاهش داده‌اند. البته برخی از این کانال‌ها مظنه خرید ۵۹ هزار را هم اعلام می‌کنند، اما برخی دیگر در حال مقاومت در برابر حمایت روانی ۶۰ هزار تومان هستند.

البته در بازار آزاد تهران وضعیت متفاوت است و جو سنگین فروش و جا زدن خریداران که از مدتی قبل شروع شده، عملاً حمایت ۶۰ را واگذار کرده و وارد کانال ۵۹ هزار تومان شده است؛ اگر چه خریدار دلار ۵۹ هزار تومانی به‌سختی پیدا می‌شود.

دلار از روز‌های پایانی سال قبل روند صعودی و البته مشکوکی را شروع کرده بود که اوج آن دلار ۷۰ هزار تومانی در نیمه دوم فروردین ماه و هم‌زمان با حمله اسرائیل به ایران و لحظه‌شماری برای پاسخ ایران بود. با این حال پاسخ قاطع و تاریخی ایران در شامگاه ۲۵ فروردین همچون آب سردی بر پیکر بازار ارز بود و با روشن شدن ناتوانی صهیونیست‌ها در پاسخ مجدد، روند ریزشی دلار آزاد عملاً از اواخر فروردین‌ماه کلید خورد.

حالا با گذشت کمتر از سه هفته از این تحولات، نرخ دلار در ریزشی مستمر از ۷۰ به ۶۰ هزار تومان رسیده و یکی پس از دیگری در حال از دست دادن حمایت‌های قیمتی است.

البته به موازات تحولات سیاسی، اتفاقات دیگری هم افتاد که بازار ارز به خوبی آن را دریافت و در پیش‌بینی‌های خود لحاظ کرد. خبر‌هایی که پس از سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی ایران به عربستان درباره گشایش‌های ارزی جدید منتشر شد، برای فعالان بازار معنای خاصی داشت.

کریمی، معاون بین‌الملل بانک مرکزی هفته گذشته درباره سفر فرزین به ریاض گفت: خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشور‌ها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی می‌شود.

او همچنین گفت: بانک مرکزی طی ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تأمین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تأمین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد، چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملاً تأمین مالی جدیدی صورت نمی‌گرفت.

معاون بین‌الملل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: توانستیم پرداخت حج عمره امسال را از محل منابع مسدودی خودمان به بانک‌های عربستانی منتقل کنیم، اما هدف اصلی در این سفر این بود که این پرداخت‌ها را تبدیل به یک رابطه پولی و بانکی با بانک‌های ذی‌ربط در عربستان کنیم که بتواند برای پرداخت‌های عربستان به صورت پایدار درآید.

گفتنی است تسهیل و افزایش دسترسی ایران به منابع ارزی خود در خارج، بهبود درآمد‌های نفتی و فروکش کردن التهابات سیاسی در کنار کنترل تورم، نقدینگی و پایه پولی در یک سال اخیر، روند کاهش انتظارات تورمی در کل اقتصاد به‌ویژه در بازار ارز را بهبود داده است که می‌تواند با ریزش بیشتر نرخ دلار هم بینجامد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد