Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- فاکس نیوز نوشت: روند صعود ژئوپولیتیک ایران مهم‌ترین و خطرناک‌ترین بسط و توسعه خاورمیانه طی قرن حاضر است. اما درحالی‌که استراتژی جدید امنیت ملی دولت ترامپ ایران را یکی از چالش‌های مهم برای منافع ملی آمریکا دانست، هیچ استراتژی دقیقی در مورد چگونگی مقابله با قدرت منطقه‌ای رو به رشد ایران ارائه نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش رویداد۲۴، فاکس نیوز در ادامه گزارش خود به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا توصیه می‌کند که از روش ریگان استفاده کند که استراتژی تهاجمی برای تضعیف اتحاد جماهیر شوروی را پیگیری کرد که شامل حمایت  از شورشیان ضدکمونیست بومی در سراسر جهان می‌شد. امروز آمریکا باید از نیروهای بومی مخالف سلطه ایران حمایت کند.
فاکس نیوز در ادامه نوشت: برای تغییر این تهدید استراتژیک از سوی ایران مستلزم تداوم حضور نظامی و کمک‌های نظامی آمریکا به نیروهای محلی در سوریه و عراق است. این امر همچنین مستلزم حمایت بیشتر از متحدان منطقه‌ای‌مان، از جمله اسرائیل و اردن است که باید اقدامات تحریک‌آمیز ایران و نیروهای نیابتی‌اش را محدود کنند. اما این وضعیت دفاعی حتی برای محدود کردن ایران هم کافی نیست، چه رسد به تغییر مسیر آن. 
در ادامه این گزارش آمده: ایالات‌متحده همچنین باید سوریه، عراق، لبنان و یمن را همان‌طور که هستند، به رسمیت بشناسد: یک ساختار شکست‌خورده مصنوعی که در حال حاضر تحت سلطه ایران است. ایران با بهره‌گیری از حضور داعش توانست کنترل خود بر این چهار کشور را  تحکیم کند.
حفظ سوریه، عراق، لبنان و یمن به شکل موجود، غیرطبیعی و در خدمت منافع ایران است. هیچ‌چیز مقدسی در مورد مرزهای این کشورها وجود ندارد که به نظر می‌رسد توسط یک نقشه‌بردار کور و مست کشیده شده‌اند. 
سوریه، عراق، لبنان و یمن دولت-ملت‌‎هایی نیستند که آمریکا درک‌شان کند، بلکه ساختارهای مصنوعی پساجنگ جهانی اول هستند، که عمدتاً از خاکستر امپراتوری عثمانی ایجاد شدند.
این چهار کشور با شکاف‌های عمیق قومی-فرقه‌ای خود یا تحت کنترل یک قدرت بزرگ‌تر بوده‌اند یا از خونریزی‌های فرقه‌ای لطمه خورده‌اند.
فاکس نیوز در ادامه مدعی شد: در واقع آسیب‌پذیری اصلی استراتژی منطقه‌ای ایران، وابستگی آن به رژیم‌هایی است که بر سرزمین‌های لطمه خورده از شکاف‌های قومی-فرقه‌ای حکومت می‌کنند. آمریکا باید با حمایت از نیروهای مخالف ایران در سوریه، عراق، لبنان و یمن، این آسیب‌پذیری را هدف قرار دهد و به دنبال استقلال بیشتر پایتخت‌های آن‌ها باشد.
در ادامه این گزارش آمده: هرگونه ترسیم دوباره روابط سیاسی یا مرزها، امری بسیار پیچیده است و آمریکا نمی‌تواند نتایج را تحمیل کند. اما می‌تواند بر آن اثر بگذارد. ما باید این کشورها را با توجه به شرایط و تاریخچه منحصربه‌فرد خودشان عمیقاً مورد بررسی قرار داده و پیش از تصمیم‌گیری در مورد هرگونه سیاستی، نخست با متحدان منطقه‌ای خود مشورت کنیم.
فاکس نیوز در ادامه مدعی شده که برای پیشبرد این اهداف می‌توان به تنش‌ها در ایران که دارای جمعیت قابل‌توجهی از مردم کرد و ترک است، دامن زد و  رژیم تهران را تضعیف کرد. برخی استدلال می‌کنند که این رویکرد، عملی نیست و فرصت‌های تازه‌ای را در اختیار ایران قرار می‌دهد. ایران قدرتی نیست که به تحکیم بال‌هایش راضی شود؛ رژیم تهران به دنبال سلطه منطقه‌ای و نابود کردن اسرائیل است. 
دونالد ترامپ باید یک رویکرد تهاجمی در قبال ایران اتخاذ کند. ساختار سیاسی فعلی خاورمیانه در خدمت منافع ایران است و زمان آن رسیده که تغییر کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد

پایگاه خبری «خلیج آنلاین» با اعلام این خبر اضافه کرد: روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اماراتی نوشت که کشورش محدودیت هایی را برای عملیات جنگنده های آمریکا علیه اهدافی در عراق و یمن اعمال کرد.

این مقام اماراتی که به نام وی اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد که این تصمیم ناشی از ایده دفاع از خود اتخاذ شده است.

این مقام اماراتی اظهار داشت که از حملات جنگنده های آمریکایی مستقر در پایگاه الظفره به عراق و یمن جلوگیری شد زیرا پس از حمله شبه‌نظامیان در این کشورها در آغاز سال ۲۰۲۲، آمریکا برای اتخاذ اقدامات برای دفاع از امارات به کُندی عمل کرد.

در همین حال، مقامات آمریکایی گفتند که این موضع امارات، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشت تا هواپیماهای بیشتری را به پایگاه هوایی «العدید» در قطر ارسال کنند.

وال استریت ژورنال نوشت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، انتقال جنگنده‌های جت، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماها را به قطر آغاز کرد و در مورد تمرکز نیروها برای دور زدن محدودیت‌های اعمال شده برای حملات هوایی از پایگاه هوایی در امارات که واشنگتن از مدت‌ها پیش از آن استفاده می‌کرد، تجدید نظر کرده است.

این روزنامه آمریکایی تصریح کرد که این اقدام، نشاندهنده تنش بین واشنگتن و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که نیروهای آمریکایی در آنها پایگاه نظامی دارند.

به نوشته وال استریت ژورنال، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیم آن دارند که جنگی که ۸ ماه است در غزه ادامه دارد، گسترده و به یک درگیری منطقه ای کشیده شوند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ابوظبی اضافه کرد که امارات متحده عربی به طور فزاینده ای نسبت به احتمال اینکه این کشور از سوی نیروهای مقاومت در منطقه به عنوان کمک کننده آمریکا در انجام عملیات نظامی محسوب شود و هدف نیروهای مقاومت در منطقه قرار گیرد، نگران است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه اشاره کرد که آمریکا در روزهای اخیر با قطری ها برای آوردن جنگنده ها، هواپیماهای شناسایی و پهپادهای مسلح اضافی به پایگاه العدید هماهنگ شده است.

مقامات آمریکایی اظهار داشتند که واشنگتن افزون بر انتقال عملیات به قطر، در حال بررسی حملاتی از سوی جیبوتی در شرق آفریقا است.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، پایگاه هوایی العدید در قطر افزون بر اینکه مرکز فرماندهی منطقه‌ای نیروی هوایی ایالات متحده است یکی از بزرگترین مراکز جنگنده های نیروی هوایی آمریکایی نیز به حساب می‌آید.

پایگاه العدید به عنوان بزرگترین پایگاه های آمریکایی در منطقه به حساب می آید و حدود ۱۰ هزار نظامی آمریکایی را در خود جای داده است.

قطر یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو محسوب می شود و به حل و فصل بسیاری از پرونده های پیچیده واشنگتن از جمله پرونده افغانستان کمک کرده است.

دوحه در حال حاضر نیز نقش برجسته ای در تلاش های میانجی گری بین حماس و رژیم اسرائیل ایفا می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد