Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت یاد امام راحل، شهدای گرانقدر انقلاب و هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه شهید سردار سلیمانی یکی از نمادهای اقتدار جمهوری اسلامی است که با حمایت الهی توانست در این عصر حاضر با سرپنجه تدبیر نقشه‌های پیچیده و چند لایه استکبار جهانی را با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری نقش بر آب کند، اظهار داشت: این اقدامات و این دستاورد برای اقتدار کشور ما سرمایه کمی به حساب نمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین نقشه‌ای که آمریکایی‌ها برای منطقه و کشور ما در سر دارند، کوچک کردن ایران بزرگ است و این اندازه برای آن‌ها غیرقابل تحمل است. در غیر این صورت دلیلی ندارد که استکبار به ما این همه مزاحمت و هزینه تحمیل کند و همه حرف این است که یک ایران عزتمند که سلطه‌پذیر نیست را برنمی‌تابند. هنوز هم آمریکایی‌ها در حسرت برگشت و سلطه بر ایران هستند و تمام حرف آن‌ها سلطه و پذیرش است که حضرت امام راحل با رهبری خودشان و بیداری ملت مقتدر و دارای عزت نفس‌مان، این عدم سلطه‌پذیری را نشان دادند.

اسلامی با بیان اینکه سلطه‌پذیری در فرهنگ ایران جایی ندارد و این عزت و سربلندی را امروز باید قدردان باشیم، گفت: درست است که مسائل، موانع، مشکلات و نارسایی‌هایی داریم اما نباید موجبات کفر نعمت پدید آید. اگر قرار بود تحت فرمان و سلطه آمریکا باشیم ضرورتی به انقلاب نداشتیم. بعد از انقلاب باید تا آخر بایستیم که راه عزت و سربلندی ایران‌مان همین ایستادگی است. اگر مروری بر دستاوردهای انقلاب داشته باشیم موارد زیادی وجود دارد. در جشن انقلاب باید قدردان این دستاوردها باشیم که اگر این‌طور نباشد در حق خودمان کوتاهی کرده‌ایم.

وی افزود: نقشه آمریکا برای خاورمیانه بزرگ تمام شده و اختتامیه آن به شهادت رساندن ناجوانمردانه سردار سلیمانی بود که رسماً مسئولیت آن را پذیرفتند. بعد از آن معامله بزرگ قرن را شروع کردند که یک نقشه افتضاح‌تر و شکست خورده‌تر از خاورمیانه بزرگ است. در خاورمیانه بزرگ طرح این بود که از کنار اسرائیل کشورها را تجزیه کنند. این نقشه شامل لبنان، سوریه، عراق و ایران بود که با تبدیل به کشورهای کوچک توسط عناصر دست‌نشانده آمریکایی اداره و بدون مزاحمت کاملاً فرمان‌پذیر باشند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نگاه استکبار جهانی به کشورهای خلیج فارس همان «گاوه شیرده» است، گفت: غربی‌ها از داشتن نفت و ذخایر منطقه لذت می‌برند و می‌خواهند این منابع را به رایگان ببرند. در آن روزها ۶.۵ میلیون بشکه نفت صادر می‌کردیم. کشوری که کمتر از ۳۰ میلیون جمعیت داشت و پول نفت در صندوقی بود که برای خریدهای ایران تخصیص داده بودند که مورد نظر آمریکا بود. برنامه‌ای که خودشان وضع می‌کردند اجرایی می‌شد و نه برنامه‌ای که مدنظر ملت ایران بود. مستند می‌توان گفت امروز هم برای کشورهای همسایه شرایط به این صورت است.

وی ادامه داد: هدف استکبار محقق نشد و به جای نشستن در خانه نگذاشتیم ایجاد عمق استراتژیک برای آن‌ها که همه عالم برای‌شان این عمق است و منافع را برای خودشان می‌دانند، صورت عملی پیدا کند. به همین خاطر به صراحت با زور و دیپلماسی می‌گویند که ایران منافع آمریکا را به خطر انداخته است. ما در چنین عصری زندگی می‌کنیم و اینگونه القا می‌شود که ایران با مناسبات جهانی همخوانی نداشته و صلح جهانی را به خطر انداخته‌ایم. حضور جمهوری اسلامی در منطقه هیچ چیز نیست جز ضدیت با مداخله بیگانه که هدفش برهم زدن نظم، امنیت و آرامش ملت ایران است.

اسلامی افزود: ما در چنین فضایی زندگی می‌کنیم که امروز جنگ از نوع اقتصادی است. ایران هیچ موقع پس از انقلاب بیش از ۳ میلیون بشکه نفت نفروخته است و جمعیت ما ۸۰ میلیون است. فروش نفتی که اگر در بودجه کشور نگاه کنید در این دوره با مفروضات بودجه یک تا ۱.۵ میلیون بشکه در روز است. هم اکنون در چنین شرایطی هستیم و اگر لطف الهی و ایثار و همراهی مردم نبود قطعاً به سادگی نمی‌توانستیم به سادگی از این بحران‌ها عبور کنیم. جنگ اقتصادی که آمریکایی‌ها اعلام می‌کنند، چیزی نیست که شعار باشد و آن‌ها هدف‌شان را به صراحت اعلام کردند. آن‌ها می‌خواهند ارزش ملی پول ایران را به صفر برسانند تا نارضایتی مردم به حداکثر برسد و هرگونه خدماتی که برای رفاه جامعه و برای گسترش و بهبود وضعیت ایران و توسعه باشد همه آن‌ها را کنترل و متوقف کنند. این موضوع را به عنوان یک تصمیم مدیریتی با استفاده از تمام ظرفیت‌هایی که در اختیار دارند یا به خدمت گرفتند، اعمال کرده و کنترل می‌کنند. به همین خاطر اجازه انجام ساده‌ترین کار را نمی‌دهند اما ما در مقابل این جنگ اقتصادی مهم‌ترین کاری که باید انجام می‌دادیم این بود که قید وابستگی را به طور قاطع بزنیم. از همه ظرفیت‌های درونی خودمان استفاده کنیم و کشور را در مسیر توسعه قرار دهیم.

احداث ۷۲۴ کیلومتر بزرگراه جدید

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به دستاوردهای این وزارتخانه گفت: در همین شرایط و در همین سال در وزارت راه و شهرسازی با توجه به همه محدودیت‌هایی که از نظر بودجه وجود دارد، در هر استانی که سفر داشته باشید، پروژه‌های این وزارتخانه به صورت کامل فعال ادامه دارد. از ابتدای سال تا به حال و تا آخر سال حدود ۷۲۴ کیلومتر به بزرگراه‌های کشور اضافه کردیم. این شامل لطف خداوند و همه همکاران و مشاوران و پیمانکاران است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال حدود ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی احداث، تکمیل، و افتتاح کردیم و تا پایان سال اگر فصل اجازه دهد همین میزان کار انجام می‌شود. در همین نهضت تا سال ۹۹ حداقل ۳۵۰۰ کیلومتر به راه‌های روستایی اضافه خواهد شد.

اسلامی با اشاره به افتتاح آزادراه تهران-شمال در روزهای آینده گفت: پروژه آزادراهی تهران – شمال که یکی از افتخارات مهندسی کشور است و ارزش مالی آن ۱۰ هزار میلیارد تومان است، تا روزهای آینده با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد. همچنین ادامه اتوبان همت که یکی دیگر از پروژه‌های تأثیرگذار با عیار بالا در زندگی مردم است، به افتتاح می‌رسد.

وی افزود: کنارگذر جنوبی تهران که ۱۶۰ کیلومتر است و یکی از آزادراه‌هایی است که روی ترافیک چند استان از جمله تهران تأثیر دارد، تا پایان دولت به بهره‌برداری خواهد رسید. این آزادراه از آبیک تا چرمشهر با اتصال به چند اتوبان شمالی و جنوبی روی آمد و شد و ترافیک تهران و البرز تأثیر بسزایی خواهد داشت. این قطعه در کنار آزادراه تهران – شمال حدود ۶۵ کیلومتر راه شمال را کوتاه‌تر می‌کند و به طور معدل ۱۰ لیتر صرفه‌جویی در مصرف بنزین را به دنبال خواهد داشت که در سال ۸۶ میلیون لیتر بنزین است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توسعه راه‌آهن در دولت تدبیر و امید گفت: بیست و سومین استانی که بناست به راه آهن متصل شود، استان اردبیل بود که ریل گذاری آن را هفته پیش شروع کردیم. تا پایان دولت، هزار کیلومتر به ۱۴ هزار کیلومتر خط ریل کشور اضافه می‌شود.

وی ادامه داد: در بحث پروژه‌های مسکن چند روز قبل ۱۰ هزار واحد را در پردیس تحویل دادیم که از چند سال قبل مردم منتظر تحویل این واحدها بودند. از جمله پروژه‌های مسکنی که در برنامه قرار گرفت که به یک برنامه و جریان عظیم تبدیل شد که مردم صاحبخانه شوند.

کد خبر 4849056

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد اسلامی وزارت راه و شهرسازی انقلاب اسلامی ایران سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ویروس کرونا قیمت نفت قیمت دلار بانک مرکزی ایران بورس نظام بانکی وزارت جهاد کشاورزی بازار سهام تولید نفت قیمت یورو اوپک محمد اسلامی وزارت راه و شهرسازی نفت خام وزیر راه و شهرسازی راه و شهرسازی خاورمیانه بزرگ آمریکایی ها میلیون بشکه تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۳۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • افزایش عملیات‌های حزب الله در پاسخ به تهدیدهای صهیونیست‌ها/ توقف جنگ در نوار غزه شرط مقاومت برای پایان درگیری در شمال سرزمین‌های اشغالی+ نقشه میدانی و عکس
  • انقلاب در دنیای ورزش با اسکلت بیرونی چینی / دویدن با سرعت 20 کیلومتر در ساعت (فیلم)
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد